Dagens “to do list”

Hej !!!
I dag är det torsdag och jag har precis duschat.
På schemat idag står det.
För det första; Snälla gå upp i tid.
och ved ni vad? I made it alltså hurra för mig. Det brukar vara mission imposssible för mig att komma upp i sängen ibland (alltid).
Nr två; ta din röv och gå till gymmet.
Boom nailed that one too!!
Nr tre: inget godis idag du har ätit godis i mer än 14 dagar i rad någon gång får det ju räcka.
Nr fyra: gör nya mixtape och lägg ut
Nr fem: träffa Ulrika och fota
Nr sex svara på dina mejl
alltså high five till mig också redan klart!!
Nr sju: kolla på ett nytt projekt.
Nr åtta jobb/spelning ikväll.

Shit hade en del att göra idag. Alla dessa saker är på min to do list och förhoppningsvis kommer jag igenom den idag. Jag vill säga att det är dagar jag inte är så här produktiv. Har faktiskt varit super lat och omotiverad denna sommaren. Vet inte riktigt vart det kommer ifrån men nu känner jag mig mer motiverad.

Btw jag har ju spelat på ett ställe som heter Blue spot hela sommaren nästan men jag har bytt klubb nu och kommer spela på en som heter Bestial Beach Club. Sjukt taggad andra gången jag blir där ikväll .
X Jennnifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s