Paradise Hotel 2019!!!

Heeej! Yeees ni har sett rätt. Jag har alltså medverkat i ännu en säsong av Paradise Hotel! Haha jag vet sjukt. Trodde faktiskt inte det. Men de hörde av sig i rätt tid då jag verkligen behövde något annat att tänka på. Ni som följt mig vet att jag har haft ett litet jobbigt år. Men jag är extremt tacksam för er som fortfarande följer mig.

Let me spill some tea om kommande säsong.

Årets Paradise Hotel är fan sjuk !!! Jag är till och med taggad på att se allt. Det blir en hel del bråk, intriger, spel men även också sex, kärlek och svek. Är ni redo??? Ni kommer att få lära känna många nya ansikten men även kanske någon som är bekant. Jag kommer visa en lite hårdare sida. Kände att jag behövde skydda mina känslor och mig själv mer denna gången.

Många undrar ju varför jag valt att medverka igen. Som jag nämnde lite tidigare behövde jag komma bort och tänka på annat. Men även så är det sjukt kul att spela in TV skulle lätt kunna jobba inom det. Även om det är jobbigt inne i huset så är det extremt kul med spelet och att träffa människorna där. Jag älskar ju en utmaning och pusha mig själv utanför min comfortzone.

En till sak vill jag ta upp är dock sluta ålders shamea mig. Alltså jag är 30 år gammal 30 ÅR!!!!!!!! Hur i helvete kan man shamea mig för det???? Jag har verkligen inget problem med att jag är 30 år förstår inte varför ni har det? Jag ser inte en enda sak som är dåligt med att vara 30. Man har mer pengar, mer erfarenhet, bättre självkänsla, vet vem man är och vet mer vad man vill ha är bara några av sakerna. Vad jag väljer att göra med mitt liv är helt upp till mig. Att medverka i Paradise hotel är sjukt kul oavsett vilken ålder man är i och är en sido grej i mitt liv. Mina andra mål är att bli entreprenör och att fortsätta DJ:a och skriva låtar. Att jag följer mina drömmar hur kan det någonsin vara något dåligt? Oavsett om man är 10, 30, 50, 100 eller fucking 1000 år så kan man välja att följa sina drömmar. Jag är så trött på att vissa personer känner att deras tid inte kan användas på ett bättre sätt än att försöka trycka ner andra. Det räcker nu. Det kostar inget att vara snäll.

Tack för mig!! ❤️

X Jennifer

4 kommentarer

  1. Så najs med deltagare som är äldre än 25. Blir en helt annan nivå på programmet. Smartare, mognare men fortfarande ballt. Inte bara en lång fjortisfest.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s