Sightseeing in Barcelona

Min vän Ina är just nu och hälsar på mig. Vi lärde känna varandra när jag bodde i Strömstad. Kan säga att vi haft en del galna och roliga dagar ihop. Hon har aldrig varit i Barca förut. Så igår och idag har vi prickat av några sevärdheter som Sagrada de Família, Parc Güell och Tibidabo. Men snacka om
Att vi tappade bort oss i lokal trafiken och jag tappade även bort min biljett. Blir super irriterad på mig själv när sånt händer. Vill typ skrika men vet ju att det inte hjälper.. nåja vi har haft en super bra dag. Nu är vi tillbaka hemma och kollar på film.
Lägger upp lite mer bilder på vår dag ❤️
X Jennifer

Tibidabo Barcelona- nöjesfält och kyrka med en fantastisk utsikt.

Vi vandrade även runt i Parc Guell i några timmar. Tyvärr var biljetterna slutsålda . Så jag tipsar om att köpa i förväg för att kunna gå in överallt .

Sagrada de familia var vi igår! En fantastisk byggnad och en av Barcelonas största sevärdheter.

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s