Första avsnittet av Paradise Hotel 2019

Första chocken med denna säsongen är ju ändå att båda Nina och Marcello är med så sjukt. EX on the beach möter PH. Jag hade inte tyckt det var jätte kul att vara där med ett ex som jag precis gjort slut med. Fy va jobbigt.

Nu för att jag inte har kept upp med bloggen första veckan så kommer ni få en del att läsa. Jag kommer skriva lite av vad som händer som man inte får med. Mitt första intryck av alla där inne. Hur min första vecka var. Plus vad för intryck alla deltagare ger när man får se allt på tv.

kommer även ta upp höjdpunkter som det roligaste någon sa eller det sjukaste någon gjorde.

DELTAGAR INTRON.

Lousie gav mig intrycket av att hon är chill tills någon gör något dumt mot henne och då kan hon göra lite galna grejer. Fett kul intro. Skrattade fett mycket åt laxeringmedel och kissa i skon incidenterna. Synd att man inte var så kreativ när jag blev dumpad av mitt ex. lol

Paulo alltså dog av skratt när jag såg hans intro! han ger en bild av en kille som bjuder på sig själv, som vill behandla tjejer med respekt, rolig och glad liksom. Fin kille helt enkelt.

Natalies intro tyckte jag var lite tråkigt faktiskt. .Tycker inte det direkt visar hennes personlighet.

Simon är actionhjälten som tycker Sverige är för litet att han behöver något som är stort som Kalifornien. lol Sverige är större än Kalifornien.

Camilla, jobbiga versionen av girl next door. Bubblig, glad och ute efter kärlek. Hon är ung och det märks även här.

Fredrik Bartender från Rhodos , juckar mot en ananas verkar rolig att festa med men grisig.

Helen tuff brud med skin på näsan och en riktigt vinnarskalle.

Adam Prrrrrrrrrrr hahaha skön flowerboy. Verkar vara en svärmorsdröm med tatueringar och gullig personlighet.

Mathilda  verkar tyck att hon kommer vara den som  styr inne på hotellet . Att hon kommer vara den som är smartast bland tjejerna. 

Marcello vad ska man säga… han får samma stämpel vart han än är med. Men helt ärligt just nu är det endel av han image. Han är dock en rolig, skön kille som bjuder på sig själv, även om han är grisig i tv.

(Nina alltså jag gillar singel Nina hon verkar himla taggad och glad. hon ger sig in i en sååå svår situation dock. Ej start)

Mitt och Jesper revansch sugna , spelare på ingång haha

Dessa bildar par Paulo och Natalie, Camilla och Simon, Fredrik och Louise, Adam och Mathilda och sist Helen och Marcello.

Adam vet inte om han vill stå med Mathilda han känner sig osäker på henne. När Camilla träffar alla andra killar ångrar även hon sitt val och vill stå med Marcello. Helt ärligt så blir ju Camilla lite starstruck av Marcello och genast lite betuttad. Dem två hånglar på festen. Sen hånglar Marcello med Lollo och Camilla börjar då snacka skit om henne till Fredrik. Känns redan som svartsjuka? Jag tycker att det är fel att snacka så om någon så snabbt dem känner ju knappt varandra. Tycker man ska vara försiktig med att döma människor när man inte vet bakgrunden. Helen blir lite osäker på Marcello på grund av Camilla.

Natten slutar med att ett brev kommer där alla kan riskera sina partner i nästa avsnitt……..

OBS!!!!

Skrattar så mycket åt hur dem har klippt att Helen bara pratar om bajs första dagen. Jag tycker att det ska sluta vara tabu för att tjejer pratar om bajs kom igen vi bajsar vi med. Alltså hade det varit en kille hade alla bara skrattat.

ha det bäst!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s