VARNING FÖR SPOIL! PARADISE HOTEL VECKA 2

Vad tycker jag om nya sjöjungfrun?

Josie eller Juicy menar jag haha. Första man ser och det andra man ser är ju henne enorma bröst. Alltså jag förstår killarna det är verkligen svårt att inte titta. Men när man kommer förbi det. Så är mitt intryck att hon är en härlig tjej som bjuder mycket på sig själv. Festar och är lite crazy. Något man inte direkt får se är ju att hon och jag funkade bra ihop. det kändes som att vi klickade och vi båda har rest mycket osv.

Vad tycker jag om Paradise Hotels första fyrkant?

OMG!??!!!!!!!”!! Can’t f*ing believe that just happened on tv or wait….. I can haha är ju Jesper och Marcello vi pratar om här. Alla ni är galna men älskar zero fucks given attityden. Sex är ju faktiskt något de flesta har som är över 18. Ja och egentligen är det så stor skillnad på att vara 2 eller 4 eller 6?? haha ok då lite. Har själv testat på att vara fler än två haha fast inte offentligt.

Nu LÅT mig ta upp detta med Akvariet. VI FICK ALDRIG LÄMNA DET! endast vid parceremoni och Pandoras. vi var tvungna att be andra hämta saker åt oss. Jag och Helen hamnade ju där tillsammans ! Det är jag så glad för idag! Hon och jag hade så roligt där inne och vi skapar alltså ett genuint vänskapsband. Det handlar inte om att MANIPULERA som Jesper och Marcello säger. Det är hur dem spelar inte jag.

Jag och Paulo chans till romans? Jag gillar Paulo hur mycket som helst! Han är en av dem finaste, skönaste och mest omtänksamma personer jag träffat. Han tog verkligen hand om mig där inne. Han är verkligen lika genuin som han känns i tv. Men jag åkte inte till Paradise Hotel för kärlek och känslor.Plus att jag inte vill ligga i tv heller även om det egentligen inte är världens grej så är det ett nej för mig där. Jag hade även gått igenom ett super tufft break-up så såna känslor var det sista jag ville tänka på. Från mitt håll kändes vi mer som vänner. Men så klart jag inte ville göra han osäker på mig eftersom han verkligen inte behövde vara det. Plus att man vet aldrig vad som händer när man spenderar mer tid med varandra är sjukt intensivt där inne . så man ska aldrig säga aldrig.

Drama mellan mig och Matilda? så här ligger det till från mitt håll. Jag och Matilda är ju bekanta sen Temptation island. Där vi inte klickade super bra plus att det blev lite sagt hit och dit. Att tillägga är att vi blev aldrig ovänner. Anyway det där ligger i mitt förflutna. Inget av det hade jag en enda tanke på när jag klev in i PH och såg henne där. Första dagen snackade jag med alla tjejer och försökte liksom ”komma in i gänget” vilken ändå var lite klurigt hade svårt att klicka med någon förutom Adam och Paulo. Innan jag fick min immunitet för den parceremonin. Försökte Matilda att få Paulo att välja Natalie så att jag skulle rykt. Där av kände jag att hon inte var att lita på och att jag inte kunde spela med henne. Annars handlar det mest om att man klickar olika med olika personer och ingen av oss ansträngde oss för att heller skapa en relation. Jag tycker idag att Matilda verkar vara super härlig och väldigt lik mig på många sätt. Vi är vänner pratar om umgås när vi ses no hard feelings.

anledningen till att jag ville att hon skulle åka ut var ej personligt. Jag visste att hon och Jesper umgåtts på utsidan och att dem är vänner. Jag ville inte riskera att Adam skulle åka för att Jesper skulle få stanna med sitt Safe card. Men dansen gjorde jag endast för att hon gjort en dans haha

ps. F*ck me vad snygg Matilda är!!! Dör för henne alltså

En sak till Camilla har väl hittills gråtit i varje avsnitt. Det blir väldigt påfrestande när man är i ett hus med en sån tjej som är så känslig för vad gör man ska man trösta hela tiden ? Hur vet man när det hänt något allvarligt och inte. Jag måste erkänna att jag är också känslig har lätt till tårar men har sjukt svårt för någon som gråter hela tiden över minsta lilla. Jag vet inte hur jag ska hantera det eftersom jag är en person som inte vill att någon ska må dåligt. Det var allt tror jag!

NU KÖR VI FLOWERGANG MOT FINAL!!!!!

ha det bäst! xx Jennifer

Min klänning från dagens parceremoni är från Ohpolly.com :))

1 kommentar

  1. Är det någon som skall få mig att sluta titta på PH så är det Camilla. Gud vilken människa. Kan hoppas att tv får henne att framstå som en lättgråten koka kaninen människa och att hon inte är sådan på riktigt. Stackars den kille som får henne på halsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s