Fullspäckad Dag i Stockholm

Hej finisar!

Igår tog jag tåget tidigt på morgonen upp till Stockholm. Först på schemat var att gästa PH-podden med Anna och Kristian. Det var faktiskt skit kul vi pratade så klart om Paradise Hotel och shit alltså vad mycket som det finns att prata om. Jag tyckte verkligen att det var så kul att podda blev jätte taggad på att starta min egen podd nu. Vad tycker ni? tyvärr tog jag några filmklipp men inte någon bild. Så jädra typiskt alltså försöker verkligen bli bättre på detta.

Nästa på schemat var egentligen en läpp pigmentering. Jag var verkligen så taggad på detta då mina läppar är väldigt bleka utan smink. Men tyvärr hade tjejen jag skulle till haft problem med sina leveranser av nålar. Vi valde då att göra en Hollywoodbehandling, hur lyxigt det är alltså en variant av BB-glow. Jag har ganska ojämnhudton så har varit sugen på att testa det ett tag så det blev ett bra plåster på såren. . BB-glowen består av 3 steg. En lättare kemisk peeling, lättare microneedling med 22k gul & vitamin serum och sist BB-serum för jämnare hudton. Efter behandlingen blir man lite rosig men huden känns mycket slätare och finare idag. Jag har gjort min behandling hos SEVGIStockholm länk till hennes instagram får ni HÄR Just nu har hon faktisk erbjudande om ni vill testa BB-glow så in och kika. Dummaste är ändå att jag inte har före och efter bild eftersom det inte var planerat. Vill tipsa er om att hon även har en tävling just nu där man kan vinna valfri behandling!!! hur najs?

Direkt efter min behandling fick jag skynda iväg för att gästa Gabriella Barks podd, i sanningen namn. Åter igen var super kul. Kändes som man satt och snackade med en vän bara. Ni som lyssnar kommer iaf få en lite bättre inblick i min uppväxt, mitt liv, hur jag hamnade i Paradise Hotel och mycket mer. Länk till podden får ni HÄR . Den kommer nog släppas om ca 2 veckor så håll utskik.

Dagen avslutades med att jag åker hem till syrran och vi tar en långpromenad. Som var alldeles för lång enligt mig… haha

sen köpte vi mat och såg på en film innan vi gick och la oss tidigt.

Ha det bäst! xx Jennifer

Tyvärr var detta enda bilderna jag tog igår . Sorry blir bättre nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s