Kärleksveckan på Paradise Hotel

Vad tycker jag on kärleksveckan?

Helt ärligt är det väl underbart med kärlek men jag var inte där för kärlek. Jag hade precis börjat komma över mitt ex. Vilket mitt hjärta fortfarande har djupa ärr av. Jag var där för att spela och vinna högsta priset. Paulo är super fin kille, underbar, omtänksam och rolig. Men jag kände inte den kemin med honom. Betyder inte att jag inte tycker om honom som person. Vi hade bara olika känslor där inne. Jag som varit på hotellet en gång förut vet också att när du väl kliver ut från hotellet. Så känns allt annorlunda och man kanske inte ens har något gemensamt med någon av deltagarna. Men tänk också att detta är tidigt i spelet. Känslor förändras, förra gången jag var med hade jag inte en tanke på att kasta kulan på Robin Mos. För att jag helt enkelt tyckte för mycket om honom.

Sen ska jag även erkänna att jag var mycket mer intresserad av Adam. Med honom kände jag en annan Kemi men jag var inte säker på att han kände likadant. På grund av det och att jag inte ville såra Paulo eller få honom att känna sig osäker på mig fegade jag dock med att visa det. Sen vill ju jag helst inte ligga i TV undviker därför också gärna känslor. Måste ändå skratta lite åt att det låter självklart för Paulo att vi kommer ligga för att han inte kan hålla sig? Man bara hmmm intressant.
Utmaningen mellan Jesper och Adam. Förlåt men när jag fick se att Jesper tar sig på kuken och kletar av sig. Det är faktiskt vidrigt och fruktansvärt respektlös jag hade ingen valmöjlighet om att krama eller inte. Typiskt macho grej som han själv tycker är skit roligt. Tänk om det varit tvärt om!??! Vilket jävla ramaskri det skulle bli liksom… men här skrattar folk åt det. Så skevt.

Mitt första intryck av Theo! Alltså dör för hans fina lockiga hår. Men tyvärr föll han pladask för den typiska macho sidan och glömmer helt och hållet att tänka själv. Helt ärligt förstår jag inte alls hur Fredrik och Theo tänker när de alltid hamnar som någon man kan offra. Men de är så upptagna med att skapa band och bli omtyckta av killarna att de helt glömmer bort att tjejerna är dem som kommer välja att ha kvar dig eller kasta dig. Så där ska man skapa en stark relation. Om Fredrik och Theo hade varit smarta hade de bildat en egen pakt.

Fredrik var alltså den som åkte måste erkänna att jag blev besviken min förhoppning var ju Marcello …

Svinresan 19 och Wolfpack en barnsligt testo grej som hör hemma på stenåldern. Jag menar säg att vi kommit längre än detta 2019 . Snälla säg att ingen utanför dem 4 killarna tycker detta är coolt? Att vara Gentleman är coolt. Att vara snäll är coolt. Att vara respektfull mot tjejer är coolt.

Xx Jennifer

4 kommentarer

  1. Håller med om att svinresan och wolfpack är så töntigt att man bara ryser när man ser det, stört svårt att kunna se hur vuxna människor kan bete sig på det sättet 🙄 men vill bara säga att jag tycker du är sjukt grym, både nu och i förra säsongen 👊 Tycker du verkar riktigt vettig och säker i dig själv, och du verkar behandla alla på ett bra sätt å lyfta upp stämningen. Hejar på dig till final! 👌🥇

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s