Varning för spoil!!! Flygplans veckan Paradise Hotel

Hej bästa!!

Flygplans tema woop woop! Men så sjukt att två killar checkar in och två killar fått lämna! Skönt för oss tjejer ändå 2 veckor i rad som det checkat in killar.

För det första blir så lack på killarna att de inte gjorde ett bättre jobb när kaptenerna skulle väljas! Varför stod dem inte på sig mera? hade jag varit där inne hade jag insisterat på att en från varje sida skulle bli valt. Det gjorde t.ex. Nina och jag i vår första säsong i första veckan. Jag antar att de inte fattar att det eventuellt kommer drabba dem själva. Då tror jag att dem kämpat mer faktiskt. Ingen vill ju åka hem

Nu till Theo jag tror verkligen inte han fattat att det är tjejer man spelar med först och främst. Han måste ju bonda med en tjej som han ska bilda par med. Som väljer han först i alla lägen samtidigt som han kommer välja henne först i alla lägen. Men istället går han ju på allt Marcello och Jesper säger. Det är som att han glömmer tänka själv. Oavsett vad dem gör mot honom så svansar han ändå efter dem. Han bytte sida som att det vore underkläder. Detta är alltså andra gången flowergang räddar honom från att åka ut. Helt ärligt tycker jag att det kan bli lite pinsamt att kolla på visst vill man stanna kvar men vill man se ut som någons hund. De får liksom honom att känna sig dum och be om ursäkt för att han sa sanningen och var ärlig mot Camilla t.ex. ”Han måste gott göra Marcello” man bara va? Förlåt blir så provocerad av sånt här beteende när inte killarna har lite egna balls utan påverkas så lätt.

Jag förstår inte heller hur tjejerna tänker någon av dem hänger ju alltid löst i och med att de är 3 och spelar med 2 killar. Känns som de äter upp allt Marcello och Jesper säger utan att tänka själva. När jag sa till Camilla att Jesper var trött på henne eftersom Marcello kläckt ur sig det till mig så tror hon inte på det. Synd att man ser nu efteråt hur de säger det 100 ggr nu på tv. Inte nog med att Killarna helt styr spelet. Camilla får t.ex. inte ens sova med vem hon vill.

DET ÄR INTE OKEJ ATT BESTÄMMA VAD EN ANNAN PERSON FÅR OCH INTE FÅR GÖRA.

Vi är alla på Paradise Hotel för att ha kul, lära känna nya människor, festa, spela spelet osv. Jag förstår inte varför i den gruppen killarna för göra vad dem vill, ligga runt, hångla runt sen ljuga om det. Men Camilla hon får inte ens sova med någon annan. Helt orimligt och jävligt dåligt av stil av Jesper. Han vill liksom hellre att Camilla gråter än att hon faktiskt får ha lite kul och slippa springa efter Marcello.

Säkerhetsvakterna checkar in och tyvärr får Paulo får lämna. Så tråkigt verkligen synd att han inte fått mer tv tid. Han är så himla fin kille med hjärtat på rätt ställe. Vi hade väldigt kul tillsammans i huset. Men jag höll honom lite på avstånd just för att jag inte riktigt kände samma. Tyvärr är det ju min trygga partner som får lämna. Honom som jag litar på till 100 % vilket verkligen suger.

Första intrycket av killarna är att dem är ju unga. Fina men pojkar så inget romantiskt för mig att hämta där alls tyvärr. Nästa intryck är ändå att dem har balls att dem kommer våga spela. Samuel och jag klickade faktiskt väldigt bra . Han kändes sjukt mogen och jag bara diggar honom som person. Alex hade jag svårare att få grepp om.

Pandoras ask!!!! alltså Helen SLAYED fan va grym den tjejen är!!! så glad att vi träffades inne på hotellet och blev vänner. Vi är båda sjukt starka och har lika värderingar. Vi bara kör och vågar stå upp för oss och andra oavsett vilken sida vi spelar på.

Vi får reda på av Theo att Marcello ligger med Josie och 2 minuter senare kommer Camilla in… Marcello ligger med henne samma kväll alltså, så sjukt killen har inte ens duschat ?! OMG lost for words…..Helt ärligt tycker detta är riktigt respektlöst mot båda tjejerna. Det är inte okej, han behandlar dem som att det inte spelar någon roll vem man ligger med. Riktigt svinigt det är som att dem haft en ofrivillig trekant. Sen att det enda Camilla bett om är att han ska vara ärlig så hon får möjlighet att välja själv om hon vill fortsätta hålla på med honom. Super lätt att visa henne den respekten men det är förstås för mycket begärt av en svinresan kille…..

Veckans Parceremoni!

Nya killarna får alltså låsa två killar. Dem lyssnar på oss och låser Camilla & Natalie. Josie får välja mellan Marcello och Jesper eftersom Theo går till mig. Jesper får alltså lämna! Jag , Helen och Adam njuter och var så sjukt glada äntligen lyckades vi splittra deras pakt. Så skönt att få kicka ut någon av de. Självklart skyller Jesper på att spelet var orättvist men han kunde ju också bondat bättre med de nya killarna med gjorde inte det. så Bye BYE hoppas du inte kommer tillbaka!!!!

xx Jennifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s