Chartersemester med familjen.

Hej alla fina och underbara följare.

Jag vill bara prata lite om min resa som jag varit på med min familj. Jag hade ju tänkt att jag skulle blogga men är så dålig på att ta tag i saker. Därför får ni en väldigt sen uppdatering men jag hoppas det går bra. Jag och min familj åkte alltså till Kreta i Grekland. Min pappa fyller 60 år och har bjudit med hela familjen. Det är jag min syster, min bror med familj, mamma och pappa . Jag och Syrran anlände före resten av familjen. Det är första gången jag åkt på en charterresa på kanske 15 år. Jag måste medge att jag funderade på vad jag hade gett mig in när jag kom till hotellet det var bara barnfamiljer. De senaste åren har jag inte varit på någon liknade semester, utan mer rest runt och festat med mina kompisar. Helt ärligt så trodde jag att jag skulle bli uttråkad jag menar vi hade all inclusive så vi åt middag på samma restaurang varje dag, i en vecka…. Men vi hade super mysigt även om maten kändes extremt tråkig tillslut. Det är så himla viktigt att umgås med familjen och ta sig tid till för varandra. Ibland är det så svårt hemma när alla har ju sitt eget liv. Det var riktigt lyxigt att kunna åka iväg tillsammans.

När man åker på charter behöver man verkligen inte tänka på någonting kändes som att vi var med i Sällskapsresan. Men en snabb sammanfattning av resan. Jag har ätit Nutella pannkakor till frukost varje dag, det gick inte att låta bli. Vi har njutit av varandras sällskap, badat i poolen, deltagit i vattengympa, solat, tränat, ätit mycket mat men ännu mer glass. Jag det är väl ungefär det man gör på en familje semester på all inclusive.

Tack för mig! Tack för ni orkar läsa!

Puss puss puss puss puss Jennifer

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s