HÄXVECKA I PARADISE HOTEL!!!

Häx Vecka!!!!! När vi fick reda på det skulle checka in en tjej och vi skulle gå ner och träffa henne en och en så ville Josie gå först eftersom hon trodde att det var Jessica. Jessica är en tjej som Josie träffade när de skulle spela in Love Island , och de har varit vänner sen dess. De hade pratat med varandra innan de gick in i huset om båda skulle vara med i Paradise Hotel. Man kan ju säga att oddsen inte är på vår sida när det precis har skickat ut en bästa vän och sen så checkade in en ny bästa vän. Klart inte alla har samma förutsättningar när en person redan känner den som checkar in. Vi kan lära känna henne och skaffa ett band men kommer alltid finnas ett starkare band. Nu tänker ni du hade ju din syrra förra säsongen som checkade in. Japp, men det hade jag ingen aning om plus att hon fick ju aldrig veta vem som var min partner när hon skulle välja utan kunde ju blivit så att jag fick checka ut. Sen hade hon ju även turen att bli vald av Wille annars hade hon åkt igen med huvudet före.

Surprise Surprise Jessica tar ju min partner så klart och jag hamnar på solo. Med lite hjälp på traven av de andra så är ganska säker på att hon gjorde ett taktiskt val. Vad många inte vet här är att jag hade tänkt att spela med Samuel. Vi klickade skitbra bra även om det inte syns i tv-rutan. Han kändes som en kille som inte tog någon s*** och som vågade liksom gå i mot Marcelo och inte liksom bli imponerad av honom. Anyway jag flyttar in på solo vilket verkligen inte är bra. SOLO är alltid dåligt.

Mitt första intryck av Jessica är att hon verkar härlig så jag tror att vi hade funkat skitbra ihop om inte Josie varit där. Rolig tjej som bjuder på sig själv helt enkelt. Kändes även som att de flesta killarna och tjejerna tyckte om henne.

Vi får dagsfest och jag är lagomt sugen på Adam! Jag dreglar över honom ibland. Både jag och Helen gillade ju Adam där inne och så blir det ibland i huset. Men jag kände aldrig att vi blev osams över det. Jag märkte att hon eventuellt blev lite nedstämd men inget mer. Adam och jag hade flörtat hela tiden inne i huset och vi dras till varandra. Det är inget som man kan råför eller ska tänka för mycket på. Vi skulle ju aldrig göra saker medvetet för att såra någon.

En till Surprise Surprise det kommer in ett brev och Jessica ska får välja en till häxa. Hela charaden med ceremonin är ju så jävla löjlig vi vet alla att det kommer bli Josie.

Hur full är jag i den synken som är på natten?? Hallå kan ingen säga att jag behöver typ 1 liter vatten.

Sammanfattning är att veckan börjar skitdåligt. En vän till Josie checkar in. Hon tar min partner och jag hamnar på solo. Jessica utser Josie till Häxa. Den andra sidan sitter alltså på sjukt mycket makt denna veckan. Kan det blir värre??

ha det bäst!! tack för att ni läste !

Jennifer

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s