Tarotkort & triangeldrama i Paradis hotel

Innan Marcello berättade för mig hur många han hade legat med så visste jag inte säkert eftersom alla hela tiden ljög. Jag berättar för camilla om Natalie. Inte för att såra henne utan för att varför ska alla veta men inte hon. Sen hoppas jag spelmässigt att de börjar inse hur hal och respektlöst Marcello behandlar dem. Men gör dem det? Nej alltså jag kan inte förstå att man blundar så grovt för sanningen som de gör här.

Varför jag inte berättar om Helen är för att hon inte vill. För att hon har ångest över att de har legat. Då håller jag såklart tyst om det.

Men hallå är det någon som blir överraskad att Theo har bytt sida igen. Håller med min synk om att han har en riktigt brun tunga nu. Blir lack när jag kollar på detta för vi har bevisat gång på gång hur vi har backat honom. Men han skiter fullständigt i det, går tillbaka till att slicka Marcellos röv.

Summa kardemumma Tarot kort. Samuel blir låst med Camilla vilket är skit och Adam hamnar på solo med mig! Två på Solo betyder big trouble. Marcello få hämta någon från de döda och hämtar tillbaka Fimpen. Bra eller dåligt ?

Festen ballar ur totalt och slutar i massa bråk. Då både Camilla och Josie har känslor för Marcello. Marcello fattar inte varför dem bråkar. Klart inte Marcelo medvetet vill göra dem ledsna. Men handlingar har konsekvenser. Han ligger med båda och ger båda kärlek. Till camilla säger han att det är henne han tycker om mest i huset. Skämtar om att han vill ha henne som flickvän osv. Klart man får förhoppningar.

Från egen erfarenhet av det som händer mellan tjejerna och Marcelo så sa t.ex. mitt ex tidigt att vi kommer gifta oss och pratade mycket om vår framtid tillsammans. Klart det väcker förhoppningar och drömmar om det då. När man tycker om någon eller är kär i den personen.

Ha det bäst!! tack för att ni läste!! Imorgon kommer jag berätta mer vad som hände under kvällen som inte blivit med klippt i programmet.

Jennifer

4 kommentarer

 1. Hej! Undrar om du kan klargöra en sak: Jag förstod inte en sak med Tarot-korten. Var man tvungen att ta det översta kortet? Känns inte som om det var random vem som fick vilket utan ”häxorna” kunde ju lika gärna ha delat ut känns det som? Kraaam

  Gilla

 2. Hej! Undrar om du kan klargöra en sak: Jag förstod inte en sak med Tarot-korten. Var man tvungen att ta det översta kortet? Känns inte som om det var random vem som fick vilket utan ”häxorna” kunde ju lika gärna ha delat ut känns det som? Kraaam

  Gilla

 3. Hej! Undrar om du kan klargöra en sak: Jag förstod inte en sak med Tarot-korten. Var man tvungen att ta det översta kortet? Känns inte som om det var random vem som fick vilket utan ”häxorna” kunde ju lika gärna ha delat ut känns det som? Kraaam

  Gilla

 4. Hej! Undrar om du kan klargöra en sak: Jag förstod inte en sak med Tarot-korten. Var man tvungen att ta det översta kortet? Känns inte som om det var random vem som fick vilket utan ”häxorna” kunde ju lika gärna ha delat ut känns det som? Kraaam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s