Hemligheter och projekt

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Hej snyggingar!!

Har haft en super duper bra helg. Jag var på bio med Zoran, en vän till mig. vi såg 3 sekunder med Joel Kinneman. Damn that boy is so fine… och filmen var spännande så kan rekommendera den.

Jag har även haft en del möten och förberedelser på lite olika projekt som jag arbetar på. I ett projekt har jag designat kläder och väntar på att få hem samples på det. I ett annat hoppas jag kunna hjälpa andra med träning och må bättre. Mer på att göra listan är ta min instagram till nästa nivå, genom bättre content. Exakt hur jag ska fixa är inte klart men till och börja med är det foto och video contet som ska förbättras. Jobbar även på ett hemligt projekt som jag inte kan avslöja än. Plus att vad tycks om min nya hemsida? har jobbat flera dagar på att uppdatera den till det bättre. Med allt på samma ställe. Blogg, Youtube, min musik mm. Snart är mina preset även klara för lansering och jag funderar på att fixa en online grund kurs för DJs?! hej och hå många bollar i luften.

Privat sen har jag haft en sleepover med mina brorsdöttrar och hunnit med att luncha med bästa Helen, en barndomsvän till mig. Känner mig förövrigt sjukt taggad på livet och jag mår toppen. Hoppas att det är likadant för er. Ha det bäst ! 🙂

Annonslänkar till kläderna jag har på mig hittar ni här.

Cycling shorts.

Polo tröja

Kavaj

Skor något år gamla.

På dessa bilder har jag använt preset nr.3 for you.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s