Hösten är väl mysig eller?

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Regn, sol, blåsigt, regn, sol, blåsigt haha det sammanfattar denna årstid ganska bra i Sverige. Ändå tycker jag att hösten är härlig speciellt när man kan mysa in sig i en sån här härlig kappa. Älskar nästan allt som är fluffigt och skönt när det börjar bli kallt ute.

Idag har jag jobbat med min hemsida, mina preset och hjälpt mamma bära in en nya soffa i stugan. Jag hade nästan glömt hur extremt mysigt det är i mammas sommarstuga! wow att vakna upp där är fantastiskt, måste ta åka dit och övernatta några dagar. Ha det bäst!

Min outfit finns länkad här under❤️

Kappa & Polotröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s