Höst outfit

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Kjolen hittar ni här
Polotröjan hittar ni här

Hej och hå finisar!!

Jag håller på med lite hemliga saker just nu därför har jag nästan inget att skriva om på min blogg. Men lite kort jag har varit i Stockholm under helgen. Där har jag träffat Jenny, min Roomie från Barcelona. Hon är egentligen från Finland men av ren tillfällighet var hon i Stockholm just denna helgen, det var så kul att träffa henne. Jag är även träffat Helen och varit på fest med min vän Rebecka. Snacka om att jag drack lite för mycket den kvällen . Tycker att det är så pinsamt när man blir sådär dret full och smsar random saker. Men, men värre har väl hänt. Så väljer att gå vidare från det nu. Haha

Ha det bäst ! ❤️

Skorna köpte jag förra året ☺️
Details gillar verkligen denna hårspänne trenden❤️ dessa är dock köpta i Barcelona men tror att det finns liknande Här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s